top of page

Welkom op onze site!

Wie zijn wij?

Wij zijn Maartje en Esmée de oprichters van Beyond Funky,  een kleinschalig Nederlands bedrijf dat zich focust op het maken van originele kleding. De inspiratie achter Beyond Funky is onze eigen zoektocht naar een authentieke, vrolijke en losse kledingstijl. Wij vinden het belangrijk dat de kleding die wij dragen ons een goed gevoel geeft. Dit is dan ook het uitgangspunt waarmee wij onze kleding hebben ontworpen. Wij proberen creatieve en speelse designs te ontwerpen die een positief gevoel oproepen bij iedereen die ze zien.

51546151818_3be59bad77_k.jpg
Zeefdruk Rubberschuiver

zeefdrukken

Voor het bedrukken van onze kleding maken wij gebruik van zeefdruk. Dit is een veel gebruikte techniek voor textielbedrukking waarbij textielinkt door een zeef met een sjabloon wordt geduwd. Zeefdruk wordt vandaag de dag vaak op grote schaal toegepast met behulp van machines. In tegenstelling tot grotere bedrijven bedrukken wij alles handmatig en is elk kledingstuk net iets anders. Dit maakt al onze producten dan ook écht uniek.

Duurzaam

Naast authenticiteit vinden wij duurzaamheid ook erg belangrijk en proberen we zoveel mogelijk natuurvriendelijke keuzes te maken. Zo zeefdrukken wij met inkt op waterbasis. Dit is een veganistische inkt die vrij is van schadelijke stoffen. Daarnaast maken wij ook gebruik van recyclebare papieren verzendzakken en zijn onze T-shirts en tote bags gemaakt van 100% katoen

bottom of page