top of page

Verzending & Retour 

Verzending 

  • Wij zullen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten.

  • Wij zullen proberen om het product binnen 1-5 werkdagen na betaling op te sturen, mocht dit niet lukken dan zullen wij contact met je opnemen.

  • De verzendkosten verschillen per aantal en gewicht en zullen bij de bestelling vermeld worden.

  • De goederen die op deze website worden aangeboden zijn alleen beschikbaar voor levering in Nederland.

Ruilen & Retouneren

Retourbeleid

  • Je beschikt over een bedenktijd van 14 dagen om een product te retourneren of te ruilen. Deze bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen.

  • Je dient het product in dezelfde staat retour te sturen; ongedragen met aangebrachte labels.

  • Je dient het online terugzendformulier in te vullen binnen 14 dagen na het ontvangen van het product.

  • De retourkosten, dus de kosten voor het retour zenden, zijn altijd voor de consument tenzij het product beschadigd of verkeerd geleverd is door ons. Wij zullen dan achteraf deze retourkosten vergoeden.

  • Als de consument een product wil terugsturen om het te ruilen dan mag dit alleen als het gaat om hetzelfde product, met een andere maat.

Volg voor het retourneren en ruilen de instructies hieronder:

Stap 1: Vul het                                           onderaan deze pagina in.
 

Stap 2: Print het                          uit en vul deze in. 

 

Stap 3: Doe de producten die je terug wilt sturen terug in de verzendzak in originele staat en doe hier ook het ingevulde retourneerformulier bij. Zorg ervoor dat je de artikelen goed inpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport.
 

Stap 4: Plak het retourlabel zichtbaar op de verzendzak. Dit retourlabel is te vinden onderaan het retourformulier
 

Stap 5: Lever het pakket in bij het postkantoor en bewaar het verzendbewijs goed.

Terugbetaling

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en hebben bekeken zullen wij een bevestigingsmail sturen. Als we de retourneren hebben goed gekeurd dan zullen wij alle van jouw ontvangen betalingen inclusief leveringskosten worden terugbetaald. Hier geldt dat de retourkosten, dus de kosten voor het retour zenden, voor jouw rekening komen en blijven. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.
 

De terugbetaling van ons aan jou zal plaats vinden binnen 14 dagen volgend op de dag waarop wij het geretourneerde product hebben ontvangen. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met ons via het volgende emailadres: beyondfunkyclothing@gmail.com

Anker 1
Online Terugzend Formulier
Reden voor terugzending

Bedankt voor de inzending! Wij gaan voor je aan de slag!

bottom of page